Samruai

Syyskuun avoin kokkikouluilta ti 25.9.2018

SAMRUAIN SYYSKUUN AVOIN KOKKIKOULUILTA TIISTAINA 25.9.2018 KLO 17!

Me Samruaissa järjestämme syyskuusta toukokuuhun kaikille avoimia kokkikouluja kerran kuukaudessa. Kesäkausi ja ruokatelttailumme ovat nyt ohi, joten pääsemme taas aloittelemaan Samruain avoimet kokkikoulut ravintolassamme! Syksyn ensimmäisessä kokkailuillassamme opetamme valmistamaan nämä thaiklassikot : 

TOM KHAA KAI, Kana-kookoskeittoa 

PHAD THAI KAI, Paistetut nuudelit kanalla

Molemmista ruuista on mahdollista tehdä myös kasvisversio. 

Opettajana kokkikouluissamme toimii keittiömme pääkokki Dum, ja avustajana salivastaava Jaana. Käymme ensin yhdessä läpi reseptit ja raaka-aineet, jonka jälkeen Dum tekee ruoista esimerkkiannokset ja opettaa samalla niiden valmistuksen. Sen jälkeen kokkikoululaiset pääsevät itse hommiin ja valmistavat thairuoat pareittain. Valmiit ruoat nautitaan yhdessä muiden kokkailijoiden kanssa ruokien valmistumistahdissa. 

Samruain kokkausillan hinta on 39€/henkilö, ja se sisältää opetuksen, raaka-aineet ja ruokailun yhdessä muiden kokkailijoiden kanssa.  

Mukaan mahtuu 14 kokkailijaa. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset pyydämme lähettämään sähköpostiimme info@samruai.fi. Ilmoitathan samalla mahdolliset allergiasi sekä erikoisruokavaliotoiveesi.

HUOM! Avoimet kokkikouluiltamme toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8 hlöä/ilta.