Samruai

Samruain lokakuun avoin kokkikoulu 26.10

Samruain lokakuun avoin kokkikouluilta to 26.10 kello 17-19

Mikä olisi parempaa lääkettä syksyn pimeyteen, kun lempeän tulinen thairuoka? Nyt voit oppia tekemään sitä myös itse! Lokakuun kokkikouluillassamme opettelemme nämä thaiherkut

TOM KHAA KAI, Kana-kookoskeittoa

KAI PHAD KHING, Paistettua kanaa ja inkivääriä

Molemmista ruuista on mahdollista tehdä myös kasvisversiot.

Opettajana kokkikouluissamme toimii keittiömme pääkokki Dum, ja avustajana salivastaava Jaana. Käymme ensin yhdessä läpi reseptit ja raaka-aineet, jonka jälkeen Dum tekee ruoista esimerkkiannokset ja opettaa samalla niiden valmistuksen. Sen jälkeen kokkikoululaiset pääsevät itse hommiin ja valmistavat thairuoat pareittain. Valmiit ruoat nautitaan yhdessä muiden kokkailijoiden kanssa ruokien valmistumistahdissa. Ruokia on lisäksi mahdollista valmistaa mukaan kotiin viemisiksi.

Samruain kokkausillan hinta on 38€/henkilö, ja se sisältää opetuksen, raaka-aineet ja ruokailun yhdessä muiden kokkailijoiden kanssa. 

Mukaan mahtuu 12 kokkailijaa. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset pyydämme lähettämään sähköpostiimme info@samruai.fi. Ilmoitathan samalla mahdolliset erikoisruokavaliotoiveesi.